Eco-bewuste consumenten in Europa drijvende kracht achter nieuwe trends in diepvriessector
Chocolade hoeft niet standaard gekoeld vervoerd te worden. De ideale bewaartemperatuur ligt tussen de 10 en 18 graden, maar als het iets warmer of kouder wordt is er nog weinig aan de hand. Op zomerse dagen wanneer de temperatuur boven de 21 °C uitkomt, kan de chocola wit uitslaan en lever je in op kwaliteit.
Daarom kiezen chocoladeverwerkers en patisserie webshops (onder andere in chocoladeland België) vanaf een bepaalde verwachte buitentemperatuur voor gelpacks van Coolpack. Voor optimale koeling of bij zeer extreme weersomstandigheden vaak in combinatie met een (kleine) EPS piepschuim doos, die de chocolade goed isoleert en beschermt.
Wij produceren al onze gelpacks en koelelementen op onze productiefaciliteit in Assendelft. Vragen over de mogelijkheden of de beste oplossing voor jouw situatie? Neem gerust contact met ons op!
Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Foodbranche.
Met koelplaten kun je jouw ingrediënten, maaltijden en dranken energie-onafhankelijk op temperatuur houden. Bijvoorbeeld door een element onder je gastronorm bak te plaatsen. Bereid de koelplaten op de juiste temperatuur voor en ga op pad! Ook fijn: je kunt de koelplaten zo vaak als je maar wilt opnieuw invriezen en gebruiken.
Deze koelplaten passen perfect tegen de wanden van een isolerende EPP koelbox en houden jouw ingrediënten tijdens transport op een temperatuur tussen de 0 en 8 graden Celsius. Ze zijn sterk, herbruikbaar en food safe.
Deze koelplaat past precies onder jouw gastronorm bakken en is ook in 1/2 gastronorm verkrijgbaar. Wil je producten bevroren of juist op een + temperatuur bewaren? Neem contact met ons op: we kunnen de koelplaten afvullen op bijna iedere temperatuur!
Als eerste op de hoogte! U ontvangt maximaal 12x per jaar aanbiedingen en updates.
a member of the Bunzl group of companies
Design & development