Eco-bewuste consumenten in Europa drijvende kracht achter nieuwe trends in diepvriessector
Consumenten eisen – terecht – verse vis, die goed gecontroleerd en gekoeld getransporteerd is. Temperatuur en de hoeveelheid vocht waarmee de vis tijdens het transport in aanraking komt zijn bepalend voor de kwaliteit. Coolpack helpt verschillende visexporteurs om deze factoren goed te controleren en zo wereldwijd verse vis van hoge kwaliteit te leveren. Hulp nodig bij jouw vistransport? Wij staan voor je klaar!
Wist je dat onze productiefaciliteit oorspronkelijk te midden van vele visverwerkers lag? We kennen de markt goed en leveren al jaren oplossingen voor gekoelde verzending van viswaren. Met de opkomst van viswebshops leveren we ook steeds meer diepvriesverzendverpakkingen voor diepvries vis. Zo bieden we super gelpacks op -21 °C, een veilig, stabiel en duurzaam alternatief voor droogijs.
Bij vistransport zijn verschillende transport oplossingen mogelijk, afhankelijk van jouw situatie. Hoe lang is de vis onderweg, in welke hoeveelheden wordt de vis vervoerd, wat is het gewicht en de omvang van de vis? Voor het vervoeren van de visser naar de distributeur of van de viswinkel naar de klant thuis zijn hele verschillende oplossingen nodig. Bij Coolpack kunnen we je, dankzij onze ruime ervaring in deze branche, in iedere situatie helpen.
Als de oplossing nog niet bestaat, gaan we hem samen realiseren. Dankzij onze productiefaciliteit kunnen we snel schakelen en zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien garanderen we uitstekende kwaliteit en voldoen onze producten aan alle eisen die de wet stelt. Bij maatwerkoplossingen geldt bovendien dat je de gelpacks waarmee de vis gekoeld wordt naar wens kunt laten bedrukken.
Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met een passende oplossing voor jouw koeltransport in de Foodbranche.
Verse vis is niet alleen lekker, maar ook kerngezond. De juiste transport- en bewaarcondities zijn echter van groot belang bij het behoud van smaak en kwaliteit van vis. Idealiter wordt vis bewaard en vervoerd op een temperatuur van 4-7 graden Celsius en zo snel mogelijk na aankoop geconsumeerd.
Hoe pakt u het gekoeld vervoer van vis het beste aan in verschillende situaties? En hoe zorgt u ervoor dat de vis even lekker smaakt wanneer deze bij de consument thuis op zijn bord ligt? Dat lees je in deze whitepaper. In het kort leer je meer over:
Voor het gekoeld vervoeren van visproducten op 0 °C tot 8 °C raden we het gebruik van onze non toxic, food safe gelpacks in combinatie met een isolerende verpakkingsdoos zoals een piepschuim EPS doos aan. Vang smeltwater onderweg op met absorptiematten, die je ook in onze shop vindt.
Vervoer je dieprvies vis, bijvoorbeeld via een webshop? Dan is de supergelpack op -21 °C de ideale oplossing voor jou. Deze houdt het vis lang onder de kritieke temperatuur van -12 °C, zodat jouw producten zélfs bij hoge zomertemperaturen beschermd zijn.
Als eerste op de hoogte! U ontvangt maximaal 12x per jaar aanbiedingen en updates.
a member of the Bunzl group of companies
Design & development